Vino – Nubar

Vino är något så ovanligt som ett Nubarlack som är lite lurigt att applicera. Att jag sedan stötte i nästan var enda nagel innan lacket hunnit torka gör ju inte appliceringen snyggare direkt. Vino är inte ett lack som jag hoppar högt av av någon anledning. Det är jättefint, tro inget annat, men ändå känner jag mest ”ja hum jo” för det. Kanske är det på grund av att det blev så mycket skavanker i lacket som jag känner så. Kanske är det något annat som helt enkelt inte talar till mig även om jag inte vet vad det är.Jag måste nog ge Vino en andra chans känner jag och lacka med det en dag när jag har gott om tid så att ytan blir fin. Det får dock bli en annan dag – jag har ju så många andra lack att prova..

vino

Fotona på Vino blev dock helt ok. Mycket bättre än fotona på de andra Venetianlacken. Kanske beror det på att det finns noll sol idag. Ingen sol – ingen möjlighet att ta det där perfekta fotot – ingen besvikelse när fotot inte blir perfekt. Eller så beror det på att jag inte är så 100% ivrig att visa er detta underbara lack då jag inte tycker att det är så underbart.. Svamlar jag?

4 reaktioner på ”Vino – Nubar

  1. Jag tycker att alla lacken från den kollektionen verkar riktigt fina, även om just den här färgen inte verkar stå ut lika mycket som de andra du visat.
    Var ifrån har du köpt dessa?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s