Vintage Vixen

Idag landade mina lack från China Glaze kollektion Vintage Vixen i brevlådan. Det märks att min gamla underbara brevbärare är tillbaka från semestern för nu hamnar de stora paketen i lådan igen istället för på ICA. Det uppskattas verkligen!
Jag har precis packat upp lacken och det första som slår mig är hur olika Nubars och China Glaze höstkollektioner är! Venetian representerar den sprakande färgglada perioden på hösten (den korta perioden) medan Vintage står för den mörka och murriga delen. Bra, det betyder ju att jag behöver båda kollektionerna 🙂

Nu måste jag verkligen sätta igång och måla naglarna i en rasande fart. Massor med nya lack och om inte alltför många dagar kommer Nfu.Oh från Nailmail.

4 reaktioner på ”Vintage Vixen

 1. Vilken bra brevbärare du har, själv får jag springa halvvägs över stan för att få mina paket om jag inte är hemma när brevbäraren kommer :p Blir spännande att se lacken!

  Gilla

 2. åh då kanske mitt paket anländer snart också då 😀 säg till hur mycket de extra portot blir sedan för att skicka dem till mig, så för jag över! kom pengarna ok in sedan förresten?

  Gilla

  • Ja det tycker jag att de borde, åtminstone ett av paketen borde dimpa ner idag eller imorgon. Två av paketen fick jag mail om att de skickats med bara minuter emellan och det tredje några dagar senare.

   Pengarna kom in som de skulle

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s