Vaso – Nubar

Då var det dags att publicera ett inlägg om det sista (som jag köpte) nagellacket ur Nubars kollektion Venetian glass. Det är lacket som är lite som den främmande fågeln i kollektionen Vaso. Vaso känns inte och ser inte ut som ett glasflakelack. Jag tycker att det är mer som ett foillack och ser ut som en ljusare syster till Nfu.Ohs #68. Väldigt fint och enkelt att lacka med men som sagt lite udda i kollektionen. Jag har (som alltid) två lager lack och man ser viss tendens till VNL på någon nagel. Tror dock att det beror mer på mig än på Vaso. Hade jag tänt en till lampa till exempel igår när jag lackade hade det nog inte blivit så.

Vaso

Häromdagen satt jag och letade swatcher på ett China Glaze som jag är sugen på. Upptäckte att jag blev mäckta irriterad när det inte stod i inlägget hur många lager lack som bilderna visar. Hur ska jag veta hur opakt det är om det inte står? Sedan kom jag på att jag inte är bättre själv. Skriver i 95% av inläggen inte ut hur många lager jag använt eftersom det alltid är 2. I annat fall skriver jag det. Men hur ska ni, mina läsare, kunna veta det? Jag ska skärpa mig, jag lovar.

8 reaktioner på ”Vaso – Nubar

 1. Det ser nästan lite vårigt ut. Fint var det men de andra lacken i kollektionen lockar mig mer nu till hösten. Om sisådär ett halvår kanske det känns mer rätt. 🙂

  Vad fin din ”nya” blogg är förresten. 🙂

  Gilla

  • Vaso känns lite som svarta fåret i den här kollektionen. Väldigt fint men inte riktigt höst.
   Tack så mycket, jag är faktiskt riktigt nöjd (även om det är en del smågrejer som jag inte får till som jag vill

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s