Dorothy who? – China Glaze

Hittade några bilder på China Glazes Dorothy who? i datorn. Får erkänna att jag inte kan skriva så mycket om det. Minns inte (och, kära jag själv, det är just därför du ska blogga om lacken på en gång!). Två lager är det i alla fall.

Det är relativt likt OPIs Absolutely Alice, men man behöver nog bägge två 🙂 Alice är ju glitter i klar bas medan Dorothy är glitter i färgade bas. Alice är mer glitterglitterblingbling medan Dorothy är jämnare (både i struktur och färg) och lite snällare. När jag hade Dorothy på naglarna minns jag att jag tyckte att Alice var finare men nu när jag jämför bilderna på dem blir jag osäker.

Det ser ut att var en utebild utan sol och en innebild med blixt.

10 reaktioner på ”Dorothy who? – China Glaze

 1. Ha! Nu tycker vi olika! Jag gillar inte min Dorothy Who? och på mig krävs det massor av lager! Jag har dock inte Alice så kan inte uttala mig om den. Lockades inte av något av de OPI-lacken.

  Gilla

  • Det var ju lite spännande att du behövde många lager.. Undra vad jag skulle tycka o jag lackade med ditt lack istället. Jag köpte Mad as.. också men det tyckte jag väl egentligen sådär om tror jag. Det var lite för mycket

   Gilla

 2. Jag har båda. Har inte testat nåt av dem dock. Men de ser i alla fall hemskt fina ut i flaskan båda två. Och man måste ha båda, de är definitivt tillräckligt olika för det.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s