Midnight mission – China Glaze

Å herre jisses vad jag älskar detta lack! Jag tror till och med att jag älskar det mer nu när jag tittar på bilderna än vad jag gjorde när jag hade det på naglarna (tog nämligen av det idag till förmån för Swing baby)

Midnight mission är ett mörkblått lack fullpackat med silvriga glitterpartiklar. Dock blir det helt slätt och var jättelätt att lacka av. Det torkade helt okej fort, verken snabbare eller långsammare än de flesta andra lack. Det faktum att det glittrar och skimrar samtidigt som det är mörkt och slätt gör att lacket i mina ögon blir så otroligt vackert. Ytan är dessutom förlåtande mot skavanker, Albin tuggade nämligen på mina fingrar med sina små vassa tänder innan lacket var tillräckligt härdat för att klara av det 🙂 Självklart kändes det att det var hack i lacket när man drog med fingret över nageln men det syns inte alls. Ser ni några hack på bilderna?

Midnight mission

8 reaktioner på ”Midnight mission – China Glaze

    • Tipsar om att upprätta en ”önskelista”lista. Jag har en som första sida när jag går in på min egen blogg. Toppen, då kan man alltid kolla vilka lack man vill ha plus att listan är super enkel att uppdatera när man ser snygga notd 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s