Mad as a hatter – OPI

Här är ett bling bling-lack, OPIs Mad as a hatter. Jag vet, ni har sett det på många bloggar innan. Det var ganska länge sedan jag hade det själv men bilderna har blivit liggande opublicerade. Jag har en ganska rejäl hög med opublicerade inlägg nu. Beror till allra största delen på att jag faktiskt har jobbat en del det sista och då blir det fotat men sen inte så mycket mer.

Mad as a hatter är ett glitterlack. Glitter i massa olika färger (vid en snabbtitt identifierar jag glitter i lila, blå, rosa, gult, silver och grönt) i en klar bas. Jag har lackat med två lager. Efter första lagret trodde jag, precis som med Absolutely Alice, att det aldrig skulle bli opakt. Det blev inte helt opakt med två lager, men tillräckligt nära. I och med att det är så blingigt och glittrigt ser man inte alls att nageln syns igenom.

Mad as a hatter - OPI

11 reaktioner på ”Mad as a hatter – OPI

  1. Det där lacket fick jag hem i förra veckan, äntligen. Lite dyrt men vad göra liksom? Det är ju verkligen ett must have. Håller med Nailtastic, man kan inte se för många bilder av det lacket.

    Gilla

  2. Bra bidler tycker jag. Första gången det ser snyggt ut enligt mig. ahr aldrig känt något sug efter det, får mig att tänka på Magic Attraction från Color CLub och det lacket avskyr jag att lacka med. 😀

    Gilla

  3. Pingback: Mad as a Hatter – OPI ej klar » Kajalpennan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s