Goin’ my way? – China Glaze

Nu har jag jobbat i fyra dagar och sminkat mig fyra dagar i rad. Gissa hur många sminkningar jag fotat…

Naglar har jag dock fotat 🙂 Jag håller bland annat på att testa igenom Vintage vixen och idag fick jag även hem stora delar av Orly Cosmic FX. Här är China Glaze Goin’ my way? Eftersom jag jobbat, 12timmarsdagar, blev naglarna omlackade innan bilderna lämnade kameran. Det betyder att jag ärligt inte alls vet hur pass välvisande bilderna är, men jag tror att de är ganska hyfsade.

Goin’ my way? liknar inget annat lack som jag har vilket gör att det känns lite kul och annorlunda även om jag inte tycker att det är så fint. Det fyller helt enkelt en tom plats i min samling och jag tror att jag kan komma att använda Goin’ my way flera gånger just därför att det inte har någon annan konkurrent i färgfamiljen. Ingen favorit men ändå en must-have på nått sätt.

Goin' my way? - China Glaze

6 thoughts on “Goin’ my way? – China Glaze

 1. Åh, det påminner om ett annat lack men jag kan inte komma på vilket. Jag tycker det ser fint ut men det kanske inte är ett lack man har i en hel vecka. Det som känns unikt eller färger man inte tidigare har är alltid kul att äga, fula eller snygga, spelar ingen roll! 🙂 Det är äkta nagelnörderi det. 😀

  Gilla

 2. Ja, den har sin plats i samlingen även om den inte är det finaste jag sett. Påminner om Unplugged från China Glaze eco-kollektion från för några år sedan. Eller den kanske var ljusare och varmare? Nå, brunt är inte min vanligaste färg och många har skänkts bort.

  Gilla

  • Unplugged fanns i min samling en liten kort stund. Minns inte alls hur den var relativt Goin’ my way. Inga bilder har jag på den heller. Det som jag har upptäckt gör den här kollektionen lite extra kul är att även om jag har många lack så har jag inte ett enda lack som kan kallas minsta lilla dupe till något av Vixen-lacken. Gillas!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s