Bogie – China Glaze

Jag ligger hysteriskt efter med mina inlägg, har säkert 10 notds som ligger och väntar på text. Nu tänkte jag skriva till åtminstone ett par av dem. Jag (och lilleman) är förkylda så det är inte speciellt livat här hemma men nått ”nyttigt” ska jag väl kunna göra ändå.

Jag skrev om Goin’ my way? att det var ett nagellack som saknade motsvarighet i min nagellackssamling vilket man kan förstå eftersom jag inte har fler bruna lack. Konstigt nog saknar även Bogie en motsvarighet trots att jag har så många andra lila lack. Kollektionen ska ju vara i frostfinish men inte heller Bogie är frost i mina ögon. Bogie har samma typ av finish som Midnight Mission. Lite foilaktigt tycker jag, i vilket fall som helst absolut inte frost. En av frosts egenskaper, enligt mig, är att det blir tydliga penseldrag men det ser jag inte skymten av i Bogie. Som tur är! Jag gillar inte penseldrag. Bogie är fullt av skimmer/microglitter i flera färger sådär lite blå-lila-grönt som bara anas i solljus men som ger lacket ett otroligt fint djup. Jag gillar Bogie helt enkelt men jag tyckte nog än mer om Midnight mission om jag ska rangordna dem.

Bogie - China Glaze

På bilden är det som vanligt två lager lack utan topplack

16 reaktioner på ”Bogie – China Glaze

    • Jag håller Midnight Mission något högre som det är nu men vilken underbar kollektion China Glaze fått till. Massa med vackra kollektioner i höst

      Gilla

  1. Jag är kluven när det kommer till hur jag skulle trivas i att bära detta lack. Det ser verkligen skitsnyggt ut på dig, men för min del är det andra lack som står före i kön på lemminglistan:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s