Jitterbug – China Glaze

Jag gillar verkligen årets höstkollektion från China Glaze; Vintage Vixen. För varje lack jag testar ur kollektionen ju mer imponerad blir jag över att de är så underbara och över att China Glaze verkar ha skapat en kollektion där varje lack är unikt. Är det någon som hittat någon dupe?

Jitterbug är precis som sin kompisar underbart. För ovanlighetens skulle så känner jag att jag faktiskt kan beskriva färgen. Den är titangrå med microglitter i silver. Enkelt, snyggt och i min samling – unikt. Det påminner lite om Nfu.Ohs #69 men drar inte det minsta åt blått. Det är neutralt grått.

Jag har upplevt att vissa av Vixenlacken har haft tendens att bubbla sig lite. Inte så att det syns men så att det känns. Jag tror att det beror mer på min lackningsteknik än på nagellacken i sig varför jag testade en annan teknik när jag lackade med Jitterbug och då blev det bättre. Jag brukar normalt lacka ett tjockt noggrant lager och sedan ett tunnare för att fixa eventuellt skavanker. Nu testade jag istället med två tunnare lager. Jag trodde att det skulle innebära att jag behöve lacka 3 lager men det gjorde det inte. Två lager täckte bra.

Jitterbug - China Glaze

12 reaktioner på ”Jitterbug – China Glaze

 1. Hur läckert som helst. Fick hem Ingrid igår tillsammans med några andra saknade lack. Ingrid är ju görsnyggt. Blir mer och mer förälskad i Vintage Vixen men har ändå inte hunnit prova ett endaste. Venetian Glass funderar jag på att beställa vid löning men vill i första hand beställa Zoyas Wicked.

  Gilla

  • Zoyalacken lockar aldrig mig av någon anledning. Vet inte varför. Jag tycker absolut att de ska se till att lägga vantarna på Venetian dock

   Gilla

  • Jag har inte Awaken men vad jag sett på bloggar tror jag att Awaken är lite svårare att få jämn, utan penseldrag, än vad Jitterbug är

   Gilla

 2. Åh som jag har letat efter det perfekta grå nagellacket! Tror kanske att detta kan vara vad jag söker. Vet du var man kan få tag på China Glaze-lacken? Har inte sett till dem på närmaste Kicks eller Åhléns eller liknande.

  Gilla

  • Nu satte du mig på pottkanten 🙂 Jag vet att såväl Kicks som Eleven har China Glaze i sina webshoppar men jag har faktiskt inte sett Vintage Vixen i någon av dem. Du kan ju alltid maila Kicks (eller gå in) och fråga. Vad jag förstått så skickar kicks gratis till sina butiker som man beställer på nätet

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s