Hey Doll – China Glaze

Ytterligare ett av Vintagelacken som överraskar mig positivt. Ja, jag vet. Det börjar bli tjatigt men lugn de är snart slut 😦 Det känns lite ledsamt faktiskt. China Glaze får gärna släppa fler lack med denna underbara finish; ska vi kalla den Modern frost?

Hey Doll är egentligen ett lite tråkigt gammelrosa lack men sen så är det fullt med silvrigt och, faktiskt, rött microglitter som ger färgen ett sänt härligt djup att jag bara smälter. Hey Doll var lite knepigt att måla med, kändes nästan lite segt. Resultatet blev bra dock krävdes bara lite mer pilla. Jag målade två lite tunnare lager precis som med Jitterbug men det hade nog faktiskt inte skadat med ett tredje. Ingen synlig nagelkant men lite grann flammigt om man tittar noga.

Hey Doll - China Glaze

Den här vita hårbollen är jag hundvakt åt den här veckan. Det är mina föräldrars (familjens) lilla vovve som inte fick följa med till Cypern stackarn. Så nu bor han hemma hos oss och kom våt och dan och ville vara med när jag fotade naglarna.

Sugar h”sten 05

Annonser

8 thoughts on “Hey Doll – China Glaze

 1. Vilken ljuvlig liten vovve!

  Hey doll kändes lite tråkigt när jag provade det, alla fall jämfört med de andra, men egentligen är det något med den som är väldigt tilltalande. Gammaldags charm.

  Gilla

  • Ingen Samojed utan en Japansk spets. De misstas ofta för Samojedvalpar men är som du förstår mindre och lite mer *hum* grasiösa i sin form. Har är väldig go Sugar men han har några år på nacken nu och är inte lika glamorös som han varit tidigare.

   Gilla

 2. Sv: Tror hela jag passar i det, jag gillar svarta eller gråa kläder så det brukar liva upp med massa färg på ögonen! 🙂

  Riktigt vackert lack, vart köper du dina CG lack? Satt och kikade på 8ty8 och transdesign men kan inte bestämma mig för vilken sida som är bäst 😮

  Gilla

  • Tyvärr kan jag inte hjälpa dig där då jag köper mina ChG från TD, H2T eller 8ty8 beroende på vilket ställe som har de lack jag är sugen på/var det blir billigast med lack+frakt. Det beror ju lite på hur många lack man ska köpa.
   Hos TD kostar frakten $2 per lack om man köper i sett om 9. 8ty8 minns jag inte men det hittar du alldeles säkert på Sminkans blogg

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s