#120 – Nfu.Oh

#120 är ett fynd från när Nailmail hade Nu.Oh senast. Som i stort sett alla andra av mina nagellack från Nfu.Oh är det perfekt att lacka med och torkar fort. Färgen är väldigt vacker, som turkost hav i solen men det är verkligen inte ett uns förlåtande. Varenda skada på nageln syns liksom tydliga penseldrag. Det är verkligen synd. Jag kan leva med penseldragen men jag använder ju nagellack delvis för att slippa se skadorna på mina naglar. Jag vill inte accentuera dem!

Det är underbart härligt höstväder med sol idag. Perfekt för fotografering 🙂

Jag har ju efterfrågat ett dupe till China Glaze Beauty and the beach. #120 är inte en regelrätt dupe men jag tycker det är tillräckligt nära. Beauty and the beach (nummer 2) skulle jag beskriva som blå medan #120 är turkos. Nummer 1 är OPIs Sonic Bloom som är väldigt lik Beauty and the beach men skirare och ingen jättehöjdare av den anledningen. Här ser man att #120 är väldigt lik China Glaze Atlantis (till höger som #120) i färgen så har ni Atlantis vet ni nu även färgen på #120.

10 reaktioner på ”#120 – Nfu.Oh

  • Det är kul med jämförelser. Och väldigt informativt. Dock lite jobbigt att göra om man inte har turen att ha allt förberett som jag hade det nu

   Gilla

  • Jag har också upptäckt det. Älskade Nfu.Oh innan men nu är jag inte lika såld längre. Har fått några sånna här lack som inte är så roliga. #70 (m fl) är dock underbart.
   Ibland är jag ambitiös 🙂 Nä, jag hade faktiskt bara tur att nagelhjulen var lackade så det var enkelt att fota 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s