Jolly Holly – China Glaze

Första lacket ut av China Glaze ‘Tis season to be naughty and nice blev Jolly Holly. Jag skulle vilja säga att det var ren slump att det blev det men det var det inte. Tanken min var att jag skulle blund och ta ett av naughty and nice-lack men då stack jag ner handen i fel låda och fick upp ett helt annat lack. På försök nummer två fick jag tag på Little drummer boy men den vill jag j inte ta först! Jag beställde 3 röda, 3 gröna och ett blått. Då vill jag ju inte ta det blå först. Alltså; helt oslumpmässigt blev det Jolly Holly. Svammel svammel över till lacket.

Jolly Holly är ett julgransgrönt skimmerlack. Egentligen är det inte alls julgransgrönt utan så grönt som man föreställer sig att en julgran är innan man ser den i verkligheten 🙂 Det täckte med ett lager men jag la två av gammal vana.

Jag jämförde Jolly Holly lite snabbt med de andra gröna jag har och det som var mest likt var Nubars Greener, men jag skulle inte kalla dem dupes. På nageln kanske de är mer lika, eller mindre vad vet jag. En helt oempirisk studie 🙂

14 reaktioner på ”Jolly Holly – China Glaze

 1. Ska jag eller ska jag inte köpa detta? Beställde 6 lack från kollektionen igår men avvaktade med detta eftersom det känns som jag sett det tidigare…Jag köper det säkert till slut ändå för det ser jäkligt snyggt ut. Kanske är det just Greener jag tänker på när jag ser detta. Jaja, får se hur det hela slutar.

  Gilla

 2. La in en beställning hos H2T igår och beställde flera lack ur ”Tis season to be naughty and nice” kollektionen men inte Jolly Holly. Gillar inte alls färgen!

  Gilla

 3. Jo, Greener gillar jag men är de verkligen lika? Kan inte du swatcha om du har båda;-)!

  Väntar otåligt på mina lack! En beställning hos H2T och två hos 8ty8;-)! Yay!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s