Sugar plums – China Glaze

Jag har svårt att få grepp om Sugar plums från China Glaze Naughty and nice. Det är ett otroligt vackert lack med lite holografiskt glitter i sig men och det är ett stort men, ändå gillar jag det inte. Det holografiska som ser så otroligt fint ut på de här bilderna syns knappt alls i verkliga livet då glittret ser mest silvrigt och litelite rött ut. Dessutom gör glittret att lacket blir skrovligt. Nu brukar jag normalt sett inte har minsta problem med att lackytan är skrovlig eftersom det brukar betyda att naglarna glittrar och glimmar nått alldeles men det gör inte Sugar plums. Det innehåller precis lagom med glitter för att ytan ska bli skrovlig men inte tillräckligt för att naglarna ska blinga. Ett svårt lack. Älskar älskar inte…? Jag tror om jag ska vara ärlig att Sugar plums inte är ett lack för det grå och mörka svenska vinterhalvåret. Det kommer inte till sin rätt då.

Nu ska jag inte vara för hård. Det är fint bara inte allt det jag föreställt mig och jag har nog höga förväntningar på China Glaze lack nu sedan den underbara kollektionen Vintage vixen (tjat om den jag vet men jag älskar den)

Sugar plums

 

12 reaktioner på ”Sugar plums – China Glaze

 1. Oj, jag skrev precis om det här lacket också, haha! 😀 Jag tycker ungefär som du, men jag kände mig mest lurad av att det glittrade så tjusigt i flaskan men sen inte alls på naglarna..

  Gilla

 2. Hm, det ser fantastiskt ut på dina bilder (färgen påminner faktiskt om Zoya Valerie som jag bär just nu), men det du skriver om skrovligheten och oglittrigt glitter låter ju inte så skoj. Kanske att jag hoppar detta då.

  Gilla

  • Bilderna ljuger. Det är vackrare på bilderna (och i flaskan) än i verkligheten. Så till den grad att jag faktiskt lackade naglarna med Suger plums igen efter att ha sett mina egna bilder 🙂

   Gilla

 3. Jag gillade Sugar Plums. Bar den ett par dagar i regnet nu under mitt höstlov. Bilder kommer senare, jag sparar dem lite.
  Håller med om at glittret ine kommer fram och det retar mig med att det blir skrovligt, men med tre lager överlack får man glans och basfärgen är himla snygg. Inte min favorit men helt klart värd att äga. 😀

  Gilla

  • Basfärgen är snygg men jag jitter verkligen inte med så många lager topplack. Nästa gång ska jag dock prova att toppa med det holografiskt topplacket som kom med OMG eller Fairy dust. Hoppas att det ger glittret en liten spark i baken

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s