DS Magic – OPI

Just nu är det periodpaus i matchen jag lyssnar på på radion. Dagen, eller kanske matchen, till ära bjuder jag på ett MAISblått nagellack från arkivet.

Jag har läst att DS Magic, ett nytt lack i OPIs Designer series-kollektion skulle vara likt Orlys Lunar Eclipse. Det är det. Och fast jag sagt till mig själv att jag inte skulle köpa DS Magic just därför att jag redan hade Lunar Eclipse så köpte jag det 🙂 Får erkänna att jag helt glömde det när jag skulle beställa så det var faktiskt inte med flit. Nu har jag båda och ska jag vara ärlig kommer jag nog ta fram Lunar Eclipse i första han om jag vill ha tokblå glittriga naglar. Det är helt enkelt mer djup i Lunar Eclipse, men DS Magic är fint det med.

DS Magic

8 reaktioner på ”DS Magic – OPI

  1. Jag har inte Orlys Lunar Eclipse just därför att de är lika men jag tycker att DS Magic är supersnygg, har fått otaliga komplimanger för den!

    Gilla

  2. Det är snyggt men jag ska försöka nöja mig med Lunar Eclipse och Sally Hansen Laser. Men det är lätt att skaffa dubletter. Jag har köpt två lack senaste månaden som jag fallit för ochi mpulsköpt och sedan upptäckt att jag redan har… 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s