The show must go on – OPI

Nu ligger jag sådär efter med publiceringen av notds igen. The show must go on från OPIs Burlesque-kollektion hade jag på naglarna för ett ganska bra tag sedan, innan min tumnagel gick av.

The show must go on är inte alls så rosa som mina bilder visar. Det är rosa/orange och doucromt vilket man kan se viss tendens till på det högra fotot.

The show must go on

Jag har börjat med en nagelkur nu med förhoppning att få bukt med mina skivande naglar. Jag köp på Seches Rebuild som jag läst väldigt varierande recensioner om. Kuren innebär att jag kommer lacka om naglarna (nästan) varje dag så jag kommer komma igenom en del av mina otestade lack och det är ju bra 🙂 Ni kommer alltså antagligen få lite tätare notds här ett litet tag framöver. Fyller jag på arkivet med ett inlägg om dagen kan jag ju visa ett nagellack om dagen med..

10 reaktioner på ”The show must go on – OPI

    • Hoppas tomten kommer med det då! Jag tror jag läste på någon blogg att Burlesque skulle utgå from 1/1 men jag vet inte om det stämmer. Jag tyckte dock det var bäst att ta det säkra först och köpte de lack jag ville ha

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s