Black Mist – Savina

Här kommer mina nyårsnaglar, Black mist från Savina. Det är ett jättefint lack, perfekt för lite fest. Basen är kanske svart men relativt tunn så den upplevs mer som mörkgrå. Att botten inte blir kolsvart tror jag är en fördel för glittret kommer fram på ett väldigt fint sätt. Påminner lite om Knights armour frpn Nubar tror jag men jag upplever Knight som hårdare och kantigare (baserat på swatcher, äger det inte själv) medan Black mist känns klassiskt och sofistikerat. Jag gillar det verkligen!

Black mist

Jag vet inte om det berodde på mig eller på lacket men efter tolvslaget kunde jag dra bort lacket i sjok från vissa naglar. Jag misstänker att det är jag som slarvat med rengöringen innan jag lackade för på andra naglar satt lacket verkligen som berget. Ska bli spännande att se hur det blir med nästa Savina och nästa gång jag provar det här lacket. För det kommer användas flera gång, det är jag helt övertygad om.

Nu ska jag rivstarta det nya året med att se till att få ut alla inlägg från 2010, publicera rent helt enkelt. Så, nu är det textskrivning under eftermiddagen som gäller. Och omlackning, för Albin gnagde precis ett stort hål i mina nylackade naglar *hmpf*

Annonser

6 thoughts on “Black Mist – Savina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s