Show it and glow it – OPI

Töm arkivet 2010

Jag kröp till korset till slut och beställde några av glitterlacken från OPIs Burlesque. Först ville jag ju förstås ha precis alla men när när jag började tänka lite mer rationellt så slutade det på två, dels det här Show it and glow it och så det gröna lacket med. Jag satt länge med Shimmer shimmer i varukorgen men till slut tog jag bort det till förmån för nått annat lack, minns inte vilket. Jag har redan så många blå glitterlack och hur många behöver man egentligen?

Show it and glow it är verkligen ett vackert lack. Jag kan inte säga annat. Och glittrar, det gör det verkligen! Något alldeles otroligt mycket om jag ska vara ärlig. Det är kul, men innebär också att lacket inte blir så långvarigt på mina naglar. Jag är nämligen där och pillar och då går det flagor och så är det helt plötsligt inte så kul längre… Jag har läst på många bloggar att dessa glitterlack skulle vara något alldeles extra att ta bort men jag tycker inte alls att det var så farligt! Nästan så att det är tvärt om, att det var enklare än vanligt. Jag är inte helt säker men jag tror skarpt att det beror på in nya remover från Zoya som jag är lite småkär i. Tror jag ska recensera den framöver.

Show it and glow it

Två lager lack, inget topplack. När fotot tas har jag burit lacket i två dagar eller så

17 reaktioner på ”Show it and glow it – OPI

 1. Är det Remove+ du testkör? Den var skitbra tyckte jag.
  Lacket ser jätteglittrigt och fint ut! Jag kröp också till korset och köpe tre. Glow Up Already, Simmer&Shimmer och Sparkle-iscious. Har ju bara testat ett av dem än så länge men hoppas jag kommer gilla de andra två bättre.

  Gilla

 2. Jag har också det där lacket och det är så glittrigt och fint! Och det vore väldigt roligt med en remover-recention. Konstigt egentligen att det inte görs fler såna med tanke på att man använder remover lika ofta som nagellack….

  Gilla

 3. Jag föll för alla glitterlacken i kollektionen men jag ångrar det inte. Alla är fina på sitt sätt. Och kan man få för många blå glitterlack? 🙂
  Zoya-removern är jag också nyfiken på eftersom jag tyckte dessa lack var jobbiga att ta bort…eller…jag har bara provat Sparkle-icious men den var jobbig.

  Gilla

 4. Här har jag inte varit på ett tag. Jag har bytt dator och därmed försvann alla mina bookmarks också. Bra att du kommenterade så jag kom på att jag inte hade lagt till dig igen!

  F.ö: Fiiint lack, måste ha massa från den kollektionen. Har bara ett just nu.

  Gilla

  • En fördel med Bloglovin 🙂 Jag bytte också dator för ett tag sedan och har faktiskt inte bokmärkat några bloggar sedan dess

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s