Dubbel date – Misa

Töm arkivet 2010

Mitt första och enda nagellack från Misa, Dubbel date, kommer aldrig få komma ut och leka igen. Aldrig någonsin! Formulan var inte alls rolig att lacka med och det luktade verkligen vidrigt. Trots att Albin låg och sov i ett annat rum funderade jag på allvar om jag skulle stänga in mig i badrummet och lacka klart. Så mycket luktade det.

I flaskan ser Dubbel date lätt doukromt ut men det syns inte alls på nageln. Det var också väldigt skirt, två relativt tjocka lager är det på fotona. När Dubbel date var verkligen inget höjdarlack och jag blir inte minsta sugen på att utöka min samling med flera Misalack.

Noelle (2)

För att piffa upp Dubbel date (läs: kunna titta på naglarna och bli lite glad igen) lackade jag över med Sinful colors lilaglitterlack I miss you. I miss you består av en klar, eller möjligtvis ljust ljust lila bas fullt med runda och fyrkantiga glitterpartiklar i olika storlekar. Främst lila glitter men även i blått och grönt. Det glittrar verkligen massor men jag hade svårt att överse med att det var Dubbel date som var under. Måste testa I miss you ovanpå ett svart nagellack någon dag.

Miss you

Annonser

10 thoughts on “Dubbel date – Misa

 1. Vad tråkigt!
  Jag har bara ett Misa lack i min ägo men jag fullkomligt älskar det. Ett rött som drar mot orange och är nästan helt täckande på ett lager. Lätt att måla med är det också,
  glider på naglen.
  Konstigt att det kan va så olika.
  /Pernilla

  Gilla

 2. Jag har mest positiva upplevelser av Misa, men det är väldigt länge sen jag köpte ett lack från dem. Double date lär inte hamna i min korg heller, efter det här. Usch, skira och jobbiga lack är aldrig roligt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s