Cherry pie – China Glaze

Töm arkivet 2010

Jag får erkänna att jag mest köpte Cherry Pie (och orange marmalade) från China Glaze för att få Summer days-kollektionen komplett men inte bara därför. Jag har länge letat efter ett lack som påminner om den här gelefärgen på jag tyckte väldigt mycket om. Dock var Cherry pie något för röd (och orange marmalade för orange) så jakten fortsätter.

Cherry pie är visserligen ett rött lack men inte alls så tomterött som mina bilder vill visa. Dessutom skimrar det härligt av glasflakes men det syns inte heller på mina crappy bilder (googla på lacket om du är intresserad så hittar du bättre bilder). Nu var det visserligen ett tag sedan jag använde de andra lacken ur Sumer days mn jag har inget som helst minne av att de var så skira om Cherry pie. Efter två Kajalpennan-tjocka lager lack är det en mycket tydlig VNL och sånt gillar jag inte. Överlag ett fint lack men inte på något sätt ett topplack

Cherry pie

4 reaktioner på ”Cherry pie – China Glaze

  1. Trist att det var så tunnt, har också några såna lack som bara inte funkar själv. Men man får väl ha det till layering. Nu ska jag dyka ner i din lila NOTD kategori och se om jag hittar något ebay kan ge mig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s