#118 – Nfu.Oh

Det här lacket har jag haft länge i min samling. Jag ville verkligen ha det men som så många gånger förr blev det bara stående när det väl kom hem, #118 från Nfu.Oh. I måndags skulle lilleman och jag på match och eftersom laget är blått tyckte jag att det passade sig och slängde med #118 i handväskan innan vi for till Jönköping.

#118 är en fin blå färg men som inte känns speciellt unik. Fint skimmer men lämnade lätta penselmärken på vissa naglar. Som ni ser är manikyren alldeles kladdig. När jag tittade på naglarna 40 min efter lackning var det inga skador i lacket men en timme senare såg de ut så här. Det tog med andra ord lång tid på sig och härda och med en liten bebis hemma är det inte okej någonstans. En halvtimme kan jag akta manikyren, ev 40 minuter men aldrig mer än så. Yttorrt ska det vara efter max 10 minuter med OPI RapiDry, helst inom 5.

Lacket är fint – ja, men inte det finaste blå i samlingen. Jag har flera liknande med bättre egenskaper

#118

6 reaktioner på ”#118 – Nfu.Oh

  1. Det är definitivt en fin blå men som du säger, inte unik. Nfu Oh är nog bäst på flake och holo, deras ”vanliga” lack tycker jag ofta gör en lite besviken.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s