Black pearl – Savina

Jag vet verkligen inte varför Savina bestämde sig för att döpa det här lacket till Black pearl. Det är inte minsta svart någonstans. Det är ett medium, lite lätt gråtonat blått lack. Det har lite doukorma tendenser i rosa och pärlemor vilket syns mer på naglarna än på bilden (gud vad svårt det är att fota doukromt!) Man ser lite av det doukroma  på lillfingret och i flaskan rundning. Dessutom innehåller lacket små blå skimmerpartiklar som ger det den där lilla extra kicken. Hade basfärgen varit vart med samma doukroma effekt hade jag förstått namnet, nu tycker jag att blue pearl hade varit ett mer passande namn för det ser verkligen ut som blå pärlor med det fina skimret och färgskiftningarna.

Bra torktid, det enda jag kan klaga på är att det blev lite penseldrag. Det var dock mycket värre vid första lagret, det andra lagret flöt ihop bättre så de små drag som syns är inget jag stör mig på. Jag gillar verkligen mina Savinalack och har flera på väg hem till mig från 8ty8. De har dock varit på väg länge så jag börjar bli smått orolig. En vecka till sedan kontaktar jag Tom.

Black pearl

Nu efterlyser jag ett äkta ”Black pearl” eller svart eller mörkgrått lack med samma fina pärlemorlyster. Någon som kan tipsa om ett sånt?

Annonser

10 thoughts on “Black pearl – Savina

  1. Pingback: Nagelvårdskurs med Scratch Nails! | TotalBeauty

  2. Även om det inte är svart så verkar det fortfarande vara en riktig pärla (åh så vitsig jag är..). Det här kommer nog komma med i min nästa beställning från 8ty8.

    Gilla

    • Det blev Grape, midnight, after midnight, emerald och pedal to the metal. Dock har det tagit väldigt lång tid för Tom nu.. Kommer det in imorgon ska jag maila och efterlysa. Skickades 9/1 och så lång tid brukar det ju aldrig ta!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s