Its not rocket science – Orly

Det här lacket är fantastiskt. Kajalpennan i en flaska liksom. Den göra nyansen är underbar. Finshen är underbar. Egenskaperna är underbara. Jag älskar!

It's not rocket science

Även med detta lack har jag läst om missfärgade naglar. Inget jag fick som tur är!

Dessutom har det ju ett underbart namn, Its not rocket science. Ett av mina favorituttryck på jobbet 🙂 Ett litet internt skämt kan man väl säga. Jag jobbar på ett företag där man haft lite svårt för ungt friskt blod. Att det unga friska blodet dessutom är av kvinnligt kön har inte direkt gjort saken bättre… Så när någon av oss yngre fått lära oss en ny grej av ”åldersmännen” som framställt som komplicerat och verksamhetskritiskt och lätt att göra fel och då stannar hela skiten och det visar sig vara skitenkelt brukar vi ynglingar alltid säga det var ju inte raketforskning direkt eller det var ju inte kärnfysik. Helt OT men jag tycker att det är lite kul kuriosa och det får mig att le lite extra när jag tittar på mina naglar.

Är det någon annan som har en sån där liten berättelse om något nagellack? Som är så där OT men mysigt ändå? Det vill jag gärna veta.. berätta!

Sen så tycker jag att ni ska hälsa på hos Sminkan, Nailtastic, Nailin’ it och Beautopia titta på deras vackra bilder. De tycker dessutom precis som jag om lacket och uttrycker sig så bra. Bildspam på Its not rocket science med andra ord.

10 reaktioner på ”Its not rocket science – Orly

 1. Det ser helt underbart ut. Har det stående och även Zombie Zest men har inte fått tummen ur att prova än. Kan nog inte vänta så länge till.

  Gillar verkligen din historia. 🙂 Har nog ingen på lager själv. Inte som jag kan komma på nu iaf.

  Gilla

  • Jag skulle vilja jämföra detta med Zombie zest men jag har inte det *s* Tror de är för mycket dupes för att jag ska köpa Zombie med.

   Gilla

 2. Visst är det underbart!! Och du, bara så du vet, det tar en evighet att ladda upp din sida eller få upp kommentarsfältet. Flera minuter ibland. Vet inte varför eller om det bara är för mig, men ville säga det alla fall.

  Gilla

 3. Älskar det lacket! Zombie Zest är också fint, men Orlys är lite mer täckande och skimrar lite mer i blått 🙂 Jag gillar Nubars lack Rosso extra mycket, eftersom min pojkväns vackra goldenhane heter det.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s