Crystal – Zoya

Jag vill verkligen verkligen älska Crystal och delvis gör jag det. Jag älskar färgen och finishen men jag avskyr lacket i övrigt. Jag har alltid haft något emot Zoyalacken men jag mindes inte varför sen när jag såg Crystal överallt och bara älskade det bestämde jag mig för att testa. Nu minns jag varför jag inte gillar Zoya; fanskapet torkar ju aldrig! Jag lackade med Crystal i tre (3!) omgångar för jag tänkte att det kanske var bas- eller topplacket som var boven. Eller mitt OPI RapiDry. Men nej, inget hjälpte. Zoyalacken fastnar liksom inte på mina naglar. Det blir som gladpack typ, fortfarande efter två timmar kan jag trycka ihop och dra ut lacket som ett dragspel.

Crystal

10 thoughts on “Crystal – Zoya

 1. Haha, du är för skön! Jag älskar ditt språk och dina formuleringar. Konstigt med torktiden. Har inte upplevt Zoya som ett sånt sattyg. Jag förstår varför du inte gillar’t om det blir sådär skrynkligt och tråkigt. Jag får nog snart testa Crystal och se om jag upplever detsamma.

  Vilken jättejättefin header förresten.

  Gilla

 2. Stackare… Crystal som är så underbart. Det har hänt mig med enstaka lack från Zoya men även med många andra märken så jag tror det är andra faktorer som sabbar på mina naglar (handkräm, temperatur, antal lager och hastigheten jag lackat etc). Synd om du inte kan ha Zoya för de är så fina.

  Gilla

 3. Emma P: Jag har haft samma med alla (4-5 stycken) som jag testat så nu skiter jag i Zoya 😦
  Pamsan: Va, vad har jag sagt? 😉 Visst är headern snygg. Söta Jenny (ladybond.se) har gjort den åt mig
  Nailtastic: Synd att de inte funkar, men som sagt, bra för plånboken
  Sminkan: Jag tror att det kan vara nått med min nagelrutin/naglar som göra att zoya inte fäster
  Aila: Grattis till dig för färgen är underbar

  Gilla

 4. Fy vad tråkigt med tanke på hur härligt lacket är. En annan har för tillfället bara Ivanka från Zoya 😦 Har aldrig haft problem med det dock. Hoppas du kan lista ut vad det är som orsakar det..

  Gilla

 5. Har du något tips på vart man kan köpa Zoyalack där man även kan köpa andra lack samtidigt? Jag är hopplöst förtjust i Touch collection så det blir till att beställa den snart 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s