Grape – Savina

Flera av er som kommenterade mitt Savinainlägg ville se Grape först. Grape är ett cremelack som verkligen har ett passande namn. Det har precis den lila färg som jag förväntar mig av ett lack som heter Grape. Något mörkt kanske och än mörkare på de här bilderna tyvärr men ändå en vacker lila. Jag är ju inget fan av creme så det här är unikt i min samling men på det stora hela så tror jag att man nog kan hitta dupes till det. Det känns helt enkelt inte så unikt.

Jag hade tänkt lacka med nått glitterlack över men tyvärr flagnade det lite för mycket så det blev inte av. Min erfarenhet av Savina är annars att lacken sitter som berget.

Grape

Annonser

7 thoughts on “Grape – Savina

 1. Apropå nåt annat: Hur fick du till din widget med bloggar du följer via bloglovin? När jag lägger till vad som ska vara en sådan widget får jag bara fram en ”följ mig” -widget.

  Gilla

 2. Det där är ett typiskt sådant lack man tänker att man säkert redan har ett liknande av men inte kan komma på vilket. Snyggt är det alla fall. 😀

  Gilla

 3. Nailtastic: Det tycker jag inte du ska göra för då kommer alla bara läsa om Savina i din blogg istället *haha* Nä, jag är väldigt positivt överraskad när det gäller Savina. Lite ojämnt i kvaliteten och lite litet utbud men annars bara topp
  Annie: Det är vakcer toch jag tror det skulle vara ännu finare med lite glitter på. Basfärgen är toppen
  Aila: Jag vet… *suck*
  Sminkan: Håller med. Nu har jag inga fler lila krämlack tror jag, men jag förstår ändå hur du menar

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s