Blue flash – Milani

Blue flash är ett lack ur Milanis kollektion med one coat glitters. Det räcker faktiskt med ett lager av Blue flash om man lägger på flödigt men jag la två lager eftersom jag först inte trodde på att ett skulle räcka. Torktiden var väldigt bra. Blue flash blir lite matt när det torkar så för ovanlighetens skull använde jag topplack, två lager med Nubars Diamont. Jag har läst att one coat glitterlacken ”äter” upp överlacken och det stämmer även om jag inte tycker att det var så illa som jag föreställt mig i förväg. På bilderna har jag burit lacket i tre dagar och det är bara något lite slitet på ena pekfingernageln. Bra!

Två bilder, en utan och en med blixt. Nu är det, ibland, så pass bra ljus att jag kan fota utan blixt men med Blue flash kom inte det fina glittret fram utan blixt.

Blue flash

Som de flesta glitterlack är inte Blue flash helt enkelt att ta bort. Jag försökte inte ens på det konventionella sättet utan gjorde foilepaket på en gång. Tycker dock inte att det var så farligt. Det tog bara lite drygt 10 minuter från det att jag började vira in naglarna tills dess att jag var helt klar med borttagningen och då hade jag ändå fullt sjå att hålla lilleman från mina leksaker.

7 reaktioner på ”Blue flash – Milani

 1. Carina: Köp fler! Tycker de är otroligt prisvärda
  Sminkjante: Jag har en fäbless för blå glitterlack, kan aldrig få nog
  Roxcat: Jag kör foiliemetoden med glitterlack. Ironiskt nog går det fortare för mig att ta bort glitterlack med folie än vanliga lack då jag kan göra det samtidigt som jag underhåller lilleman
  Kerstin: Ja, det imponerade verkligen på mig
  Nailtastic: Jag tror inte jag kan tröttna på glitterlack! Men så använder jag sällan två direkt efter varandra heller
  Sminkan: Jag kör med folie det går fort och lätt plus att jag kan göra det med Abbe bredvid

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s