Emerald – Savina

Jag har ett fack (eller flera om så behövs) i min Helmer där jag förvarar otestade lack. Nu är det facket, hör och häpna, tomt. Jag har alltså inte ett enda lack som inte är testat och fotat 🙂 Applåd till mig. Att alla lack är genomgångna betyder ju dock inte att jag har publicerat dem alla och här kommer ett lack ur arkivet, Savinas Emerald.

Jag har svårt för att beskriva färgen på Emerald faktiskt. Det är grönt punkt. Jag ser inga undertoner i några andra färger. Inte i olika nyanser av grönt heller. Med det inte sagt att de inte finns där men jag är rätt dålig på sånt så det måste vara tämligen uppenbart för att jag ska se skiftningar. En sak som jag gillar med Emerald är finishen. Den är som sammet, väldigt mjukt fint skimrigt.

Jag läste i någon blogg (tror det var Sminkan men inte säger) att Emerald liknar China Glaze Outta bounds. Jag har inte Outta bounds så jag kan inte uttala mig om det men jag har föreställt mig Outta bounds mer blå/gråtonat än så här.

Emerald

Nu när alla mina lack är testade tänkte jag gå igenom mina lådor färg för färg och välja ut favoriter att ha på naglarna. Jag har precis varit i den blå lådan och valt ut ett. Dessa lack kommer jag visa i en ny kategori (eller tagg, har inte bestämt mig ännu) Favorit i repris. Bra idé?

7 reaktioner på ”Emerald – Savina

 1. Det var bra gjort att testat igenom alla:) Jag tycker det är en bra och rolig idé att du visar dina favoriter. Kanske enligt regnbågens färger?

  Gilla

 2. Honi: Ja, jag tycker faktiskt att jag varit jätteduktig och ser nu dels fram emot att använda ett gäng gamla favoriter och dels att få hemma nya spännande lack
  Sminkjante: Det kommer bli spridda inlägg under en ny kategori med massa bilder och utan någon direkt text.
  LadyBond: Tack det samma
  Roxcat: Jag hade också en hel himla massa otestade lack i lådan men nu är den tom *tihi*
  Kerstin: Tack, jag är faktiskt sjukt stolt över min insats 🙂

  Gilla

 3. Jag har Emerald och Outta Bounds som idé för en jämförelse men har liksom inte kommit mig för att göra sådana just nu. Är slö antar jag… Emerald är alla fall oerhört fin och troligen min favorit av dem eftersom den är så lättlackad.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s