Red sparkle – Milani

Red sparkle var det sista av Milanis one coat glitters som jag testade. Jag har länge haft en längtan efter Nubars Fire sparkle men nu när jag har Red sparkle så har den längtan avtagit. Någon som har båda och kan swatcha? Behöver man båda?

Red sparkle är det av lacken i kollektionen som vinner mest på topplack topplack och åter topplack. Jag vet inte om jag skrivit det innan men de här glitterlacken torkar i stort sett matt och fullkomligt äter topplack. De andra lacken är väldigt fina matta så dt har inte gjort mig något men Red sparkle växer något otroligt när det blir glossigt istället för matt. Det kanske är en anledning så god som någon att köpa Fire sparkle…

Jag tror att Red sparkle innehåller glitter i två olika röda. Ett som jag skulle beskriva som tomterött och ett tomatrött som går lite mer åt orange. Att det inte är enfärgat glitter ger lacket en extra dimension. Det är ett flödigt lager lack på bilderna. Är inte det fantastiskt?

Red sparkle

Jag rekommenderar alla Milanis glitterlack. Jag tycker att de är väldigt vackra och att de täcker i 1-2 lager är ju helt klart en otrolig fördel. De finns att köpa på Cherry culture.

5 reaktioner på ”Red sparkle – Milani

  1. Älskar också Fire Sparkle men det äter occkså topplack i massor. Behövs alla fall två lager överlack och sen måste det fyllas på varje dag för att lacket ska behålla glansen. Skillnaden kanske inte är så stor alltså, men jag har ju inte detta att jämföra med.

    Gilla

  2. Kerstin: Det är verkligen en positiv sak med de här lacken
    Nailtastic: Fire sparkle ser verkligen underbart ut på swatcher. Skulle verkligen vilja se en jämförelse mellan de två
    Sminkan: Då kanske det inte är någon direkt skillnad på lacken. Egenskapsmässigt i alla fall. Vore kul att veta hur de skiljer sig i färg

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s