Electric pinapple – China glaze

Innan jag åkte på semester fick jag som jag nämnt hem ett gäng nya lack från 8ty8 bland annat hela China Glaze sommarkollektion Island Escape. Först ut att testas av dessa blev det gula krämlacket Electric pinapple.

Electric pinapple

Jag gillar färgen på det lacket men jag gillar inte egenskaperna i övrigt. Det första lagret blev väldigt randigt. Med ett andra lager blev det bättre men fortfarande inte tillfredsställande. Det är nått med det här lacket (eller med krämlack rent generellt är min åsikt) att penseldragen liksom inte flyter ihop och bildar en jämn yta utan de stannar liksom ihop. Rabblar jag eller förstår ni vad jag menar? Egentligen tänkte jag ta bort lacket men så läste jag hos Nailtastic att det blir bättre med ett tredje lager så jag gav Electric pinapple en chans och ett lager till. Det blev helt klart bättre men inte alls hundra. Eftersom detta är det enda gula lacket jag har så har det ändå en given plats i min samlingen och jag tror faktiskt att jag har fått mersmak på gult…

Nu har jag lackat av Electric pinapple och lackat med ett hololack istället. Jag har valt ut ett gäng holos som jag tänkte visa med anledning av att Sminkan har holovecka.

7 reaktioner på ”Electric pinapple – China glaze

  1. Har aldrig testat ett gult lack, finns så många nyanser att välja mellan så jag har ännu inte hittat ett jag vill testa.

    Håller med om att vissa krämlack inte flyter ihop på nageln, väldigt irriterande. Chanel och IsaDora har dock en del krämlack som flyter ut och lägger sig fint över nageln.

    Äskar krämlack 🙂 men bara när de flyter ut snyggt!

    Gilla

  2. Jag älskade EP men jag är lite av en krämtjej. Och holo- och skimmertjej också så klart. 😀

    Hoppas du hinner alla! Ser ut som en härlig rad med lack!

    Gilla

  3. Caroline: Det kommer. men nu holoar jag lite istället
    Carina: Jag har inte testat Isadora eller Chanel. Misstänker att Isadora är mer troligt att jag kommer testa framöver 🙂
    Sminkan: Jag har faktiskt tagit mig igenom 4 eller 5 redan 🙂
    Nailtastic: Formulan var verkligen inget rolig

    Gilla

Lämna en kommentar