Holotemavecka – Hi-Tech

Jag har tre nagellack kvar att visa i Sminkans holovecka så min holovecka kommer spilla över lite på nästa vecka hoppas det är ok 🙂 Egentligen har jag två till som jag burit i veckan men jag kommer inte orka fixa med de bilderna i närtid så de får bli vanliga inlägg istället.

Hi-tech från Milani är ett fint grönt lack som inte är så väldans holo. Det är spritt hologlitter som främst kommer fram när det är soligt eller i lite skapare inomhusljus. Det påminner till mångt och mycket om hypade L8R G8R men saknar helt den där underbara regnbågseffekten.

Hi-tech

Det kommer blir ganska tunt med nagelinlägg här en stund framöver. Mina naglar mår tämligen dåligt just nu. Flera har gått av och börjat skiva sig varför jag nu har filat ner alla naglar till någon form av minimum. Nu börjar jag om från början igen och kommer antagligen hålla naglarna omålade någon vecka eller så. Bara lacka med vårdande produkter och låta dem vila från removers.

Jag får väl ta mig i kragen och se till att fota mina sminkningar i veckan istället. Jag har varit sjukt dålig på det det sista. Skärpning! Nu har jag dessutom färgat håret hysteriskt (mina preferenser) rött så jag måste i stort sett sminka mig för att inte se helt sne ut =)

6 reaktioner på ”Holotemavecka – Hi-Tech

  1. Grattis till L8R G8R-köpet! Hi Tech är också fin, tycker jag, men L8R G8R är något alldeles särskilt… Hi Tech är det enda av mina holo från Milani jag behållit. Den har något speciellt trots den spridda holoeffekten. Lite regnbåge kan det ju också bli om man har tur!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s