DS Amethyst – OPI

Det här är OPIs DS Amethyst. Är det inte fullkomligt underbart! Jag har visat det tidigare men det var knappt. Det här lacket förtjänar absolut ett eget inlägg.

DS Amethyst-1

Det är enbart ett lager av Amethyst vilket egentligen är åtminstone ett för lite men vad gör det? Vilken holoeffekt. Jag har tittat på mina naglar hela dagen.

DS Amethyst var ett av lacken som jag tog fram för att visa i Sminkans holovecka men det hanns aldrig med. Dock blev det stående i vardagsrummet så idag när jag kände att jag var tvungen att lack naglarna bara lite grann (hade egentligen inte tid) så la jag på ett lager Amethyst och det är så underbart. Kolla regnbågarna. Jag ska absolut lacka ett lager eller två till framåt kvällen.

8 reaktioner på ”DS Amethyst – OPI

  1. Men jaaa vad snygg design du har. Kikade in för någon dag sen men då var den grön och då såg jag inte likheten. 🙂
    Hur fasen fick du till Follow Me knapparna med mail och grejer. Jag fattar ingenting när det kommer till dem, mina funkar inte ens. (???)

    Gilla

    • Jo, jag bytt till blått för att slippa ändra headern så mycket. Är inte helt klar, men det är bara småsaker kvar (tror jag) Jag använder inte den inbyggda widgeten för FB mm. Jag kollar upp vad den heter och mailar dig

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s