Snow – China Glaze

Som flera av er säkert har märkt har bloggen legat nere ett par dagar. Bredbandsbolaget ändrade tydligen på någonting som gjorde livet surt för min stackars serverkille. Nu är den i alla fall uppe och snurrar igen även om den verkar vara lite ostabil. Jag har hört att flera ännu inte kommer in på den, men jag hoppas att det är ett övergående problem.

Jag har en ny favorit som jag verkligen vill visa er men ju nu hinner jag inte blogga upp ett nytt inlägg varför det får bli ett från arkivet så länge:

Jag tycker i ärlighetens namn att Snow från China Glaze julkollektion 2010, Naughty and nice är rätt fult, men jag köpte det inte för att bära på egen hand utan för att använda under diverse lack. Den här manikyren hade jag bara någon timme innan jag kompletterade manikyren med ett annat lack.

Två lager är det här, men skulle jag burit det ensamt skulle det behövts ett tredje lager, alternativt två mer flödiga och mer noggranna lager.

Snow

10 reaktioner på ”Snow – China Glaze

  1. Kritvita naglar är ju lite svårt får jag hålla med om, men som ”arbetslack” ihop med annat eller till nailart är det ju toppen! Täcker riktigt bra för att vara ett vitt lack tycker jag, jag har provat betydligt sämre

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s