Turkos eyelinerfavorit

Den här hade jag tänkt blogga upp tidigare i veckan men ja, det gick ju sådär…

När jag fyllde år, i söndags, var jag ensam på ICA MAXI (läs: ingen grinig gubbe eller son som hindrade mig från att botanisera i MAXIs sminkhyllor) och hittade till min glädje ett Wet’n wild-ställ. Jag har blivit hemskt sugen på WnW sedan de började engagera sig i Twitter och dyker upp på fler och fler bloggar. De har ju priser som inte avskräcker till testning dessutom.

I vilket fall, hade egentligen tänkt köpa den gröna eyelinern från Isadoras Oceankollektion men så såg jag den här, Turquoise och tyckte att den var mycket finare i färgen än vad Isadoras var. Ångrar inte en sekund att jag köpte den här. Den är så sjukt lättapplicerad. Linjen blir så tunn och fin, till och med på det felvända ögat och målar man lite fel är det enkelt att korrigera utan att linjen blir megablaffig. Det problemet har jag nämligen med mina gelliners från MACs som jag brukar använda. Jag målar fel på det felvända ögat och måste korrigera varpå linjen blir alldeles för tjock och så måste jag öka på tjockleken på den rättvända ögat och så…. Ja, ni fattar.

Jag har använt min eyeliner hela veckan, här ihop men MAC skuggorna Dreammaker (på locket) Unbasic white (under brynet) och Style snob (i globlinjen)

P1130417 P1130418

Efter en hel dag ser linjen fortfarande nymålad ut, den har inte smetat det minsta. Bra är även att den inte är svår att få bort, lite makeupremover för vattenfast mascara och så är den väck. Nackdelen är att färgen är lite mer metallisk när den är blöt vilket mattas av när den torkar. Den är alltså lite finare blöt än torr.

Jag har köpt denna eyeliner i svart med, men ännu inte testat den. Hoppas hoppas att den är precis lika bra som den turkosa. Är den det kommer jag köpa de resterade färgerna (ljusblå, mörkbrun, brun och lila om jag inte minns fel) och kasta ut mina gelliners från MAC. Det jag saknar är en i guld (så Uppity från nog bo kvar i lådan tills vidare) samt en som är grön.”Hej Wet’n wild kan ni fixa de två färgerna asap tack?”

Uppdatering: Här finns en färgjämförelse för Turquoise

Annonser

19 thoughts on “Turkos eyelinerfavorit

  1. Verkar riktigt bra, tyvärr har jag ingen som säljer Wet’n’Wild här i närheten men det går ju att beställa på nätet. En fråga bara: Den ser superturkos ut i flaskan men på ögon-bilden ser den amazongrön ut. Blir den så grön?

    Gilla

  2. Låter ju helt underbar.. Men som macfantast som jag är så säger jag lite sniket att ska du göra dig av med dina gelliners så får du gärna höra av dig… Me vara väldigt intresserad… 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s