Ultra-astral – Color club

Ultra-astral är det andra lacket ur Color clubs kollektion Starry temptress som släpptes tidigare i vår. Jag tror dock att det är det första jag visar här på bloggen.
Jag trycker inte alls om det här lacket. Vid de första tre naglarna som lackades var lacket tunt och rinnigt men det tjocknade på sig för varje nagel dom lackades och de sista fem sex naglarna på andra varvet var nästan omöjliga att lacka, lacket hade blivit så segt att det bara blev en tjock sörja på nageln. Är det nån mer som upplevt det. Minns inte alls att något annat av mina nagellack från Color club betett sig på det viset

Ultra-astral

Lacket är hallonrosa och består av en jellybas med holografiskt glitter. På naglarna ser glittret bara silvrigt ut. Nästan så det är lite blåsilvrigt men när man tar bort lacket så ser man att glittret faktiskt är holografiskt. Det är en fin färg och så men det hade varit roligare om man såg att det var holo samt om det gick att lacka med..

Jag har tagit ner naglarna ganska kraftigt och det är ovant. Jag gjorde det av två anledningar. Dels så har pekfingernaglarna gått av och jag tycker att det ser lite mer balanserat ut om inte de andra naglarna är superlånga. Sen så upptäckte jag att jag har småsprickor långt ner på flera naglar och det är lite lättare att undvika att de växer om naglarna inte sticker ut utanför fingertoppen. En förebyggande åtgärd med andra ord. Eftersom jag varit nagelbitare i så många år, i runda slängar 26, så är min nagelbädd extremt kort. Det är både positivt och negativt. Negativt: naglarna blir så extremt korta när de går av. Positivt: det är inte det minsta smärtsamt.

12 reaktioner på ”Ultra-astral – Color club

 1. Jag har samma problem med korta nagelbäddar, fy vad jag avskyr det! Det är ju lögn att få naglarna att bli långa, att bara få dem utanför fingertopparna kräver att de är ”långa”, långt utanför där de är kapabla att gå av! Gaaa

  Gilla

 2. Härlig färg, synd på formulan som verkar knepig. Fick så bra tips om det här med att få nagelbädden att växa ut när jag var på Scratch Nails nagelskurs. Tänk vad bra det hade varit om jag kom ihåg vad.

  Gilla

 3. Jag har också förstört mina nagelbäddar genom att bita på naglarna rätt många år utav mitt liv… Det är dessutom anledningen till att jag ens började lacka mina naglar regelbundet! De är helt enkelt för fula för att visas nakna.. Ojämna, sneda och allmänt skitfula. Antar att det finns lite fåfänga i mig ändå trots allt!

  Låter som om lacket hade en skittråkig formula! Synd, då jag tycker att det är rätt fint på dina bilder. Definitivt en slags rosa jag kan tänka mig att ha i samlingen.

  Gilla

 4. Jag tror jag köpte två ur den här kolektionen och jag är inte jätteförtjust. Det i orange var bättre än det rosa, så mycket minns jag. glittret är så meningslöst. Det lurar en att tro att det ska vara holo men sen är det bara blaha blaha på naglarna…

  Gilla

  • Välkommen, hoppas du stannar kvar.
   Jag köper oftast CC från 8ty8. Under min header finns en flik, webshoppar, där har jag skrivit lite info om de butiker som jag brukar använda och vilka märken jag köper var

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s