Maybelline Lash Stiletto vattenfast mascara

Dags för en mascara recension igen. Jag har egentligen ett flertal mascaror att skriva om då jag helt plötsligt gick från en mascara till en masse mascaror tidigare i våras.

Nu hanldar det om Maybellines Lash Stiletto, den vattenfasta varianten. Den ska bytas ut alldeles snart då den närmar sig 3 månaders ålder. Jag köpte den när jag skulle iväg till Cypern. Jag hade aldrig testat den innan och planen var inte att jag skulle det heller, jag var ute efter en vattenfast Define-a-lash från samma märke men det var sjukt utplockat (ännu inte påfyllt?) så det fick bli Lash stiletto istället.

Borsten känns lite trasslig, den är inte sådär jämn och välordnad men den är lagom stor och jag tycker att det blir lagom mängd på den med. Fransarna blir svarta, ej klumpade och håller böjen väldigt bra. Dock känns de lite tunga, precis som att det ligger och vilar ett katthår på dem (ni med katt vet hur jag menar) Jag tycker inte alls om den känslan och tittar mig ofta i spegeln för att se om det ligger nått där och fingrarna dras ofta mot fransarna som för att borsta av dem. Jag tror att det är detta frekvent pill som gör att mascaran smular lite grann och faller men jag är inte säker.

Var och pris: Dett aär en ”drugstore”mascara och finns på ICA, H&M, Åhlens osv. Jag kommer inte ihåg vad jag gav men den ej vattenfasta varianten kostar 145 kronor på Kicks

Betyg: 3/5

Köpa igen: Nej, med största sannolikhet inte.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s