Midnight in the Garden of Glamour

Jag brukar ju som ni vet inte skriva om kommande kollektioner speciellt ofta. Jag skriver om produkter jag använder, det har jag liksom nischat in mig på. Nu kommer dock ett inlägg som bekräftar regeln eller hur det nu är man säger.
Jag föll verkligen pladask för ögonskuggorna i Too Faced höstkollektion, Midnight in the Garden of Glamour. Det faktum att jag nyligen testat Too Faceds ögonskuggor för första gången i och med att Pashion hade/har dem på REA och upptäckt hur underbart mjuka och sköna de är att jobba med gör ju verkligen inte begäret mindre.


Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att äga dem allihopa men måste jag välja (och det måste jag ju, kan omöjligt köpa alla) så är det framför allt Cop a teal, Night nymph och Nice steams som lockar. De två samt förstås paletten !

Listan över saker som jag ska unna mig, skämma bort mig med och som jag förtjänar när jag hittat nytt jobb blir bara längre och längre..

Bilderna är lånade från Beleza vars inlägg var det som väckte mitt begär. Titta in hos henne för att läsa om resten av kollektionen.

Annonser

8 thoughts on “Midnight in the Garden of Glamour

  1. Jag föll pladask för Too Faced när jag provade en av deras duos för första gången (Silk Teddy/Erotica), och jag vill ha mer! De lila och rosa singelskuggorna får nog flytta hem till mig när tillfälle ges =)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s