108 degrees – China Glaze

Jag hade ett inlägg om 108 degrees färdigt i huvudet och det var så bra. Nu när jag sitter och ska skriva inlägget så vet jag inte alls vad jag ska skriva. Det var några dagar sedan jag lackade av 108 degrees och jag har nästan glömt bort det redan. Ändå tyckte jag att det var fint när jag bar det. Konstigt det där.

108 degrees - China Glaze

Jag har tre lager lack på bilderna och nageltippen var inte alls synlig i verkligheten, kameran ljuger. 108 degrees var lite grann tunt och rinnigt. I vanliga fall skulle det inte gjort mig något men jag lackade med det här när jag var iväg på semester och inte hade med mig grejer till att snygga till kanterna. Det syns inte på bilderna därför att jag tog bort det första manikyren och gjorde om. Andra gången var jag noga med att torka bort överflödigt lack från penseln och då gick det mycket bättre.

12 reaktioner på ”108 degrees – China Glaze

  1. Jag är precis likadan, ligger om kvällarna i sängen och fundelurar på vad jag ska skriva, kommer på massor…och när man väl sitter där och ska skriva kommer man inte på ett skit.
    Har ej testat detta ännu. Köpte 3 av dessa skimriga lack ur kollektionen, men känner mig sjukt osugen på allihop.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s