Señorita Bonita – China Glaze

Señorita Bonita är det sista lacket hur China Glaze sommarkollektion Island Escape som jag testar. Ingen som helst anledning till att det är sist ut utom möjligen att det ser lite vanligt ut i flaskan och att jag för tillfället känner mig lite mätt på lila.

Señorita Bonita hade inga ovanliga lackningsegenskaper. Det var bra, täckte med tre lager (har ni märkt att jag blir mer och mer en tre-lagers-tjej?) och torkade utan anmärkning med hjälp av Seche vite. Lacket är varmt rödlila med skimmer i rosa och microskimmer i blått.

Señorita Bonita - China Glaze

Jag vet inte riktigt vad som hänt men bilderna av Señorita Bonita verkar har blivit korrupta och merparten av dem kunde inte läsas upp på bloggen. Synd för det var ett ytterst svårfotat lack så det skulle behövt flera bilder för att komma till sin rätt. Señorita Bonita är dock avlackat nu och jag känner inte alls att jag vill lacka med det igen för att få bra foton, Señorita Bonita lockar mig inte alls på samma sätt som till exempel Glitter-ally the best silver ever som jag nu burit tre gånger på kort tid.

Så.. då var jag klar med hela Island Escape-kollektionen och jag måste säga att det är en kollektion jag gillar skarpt. Jag tycker att den är lagom stor så man har möjlighet att köpa hela kollektionen om man vill, även de lack som man är osäker på om man kommer gilla. När det kommer till större kollektioner (tex OPI Turing America eller China Glaze Naughty and nice) har jag svårt att motivera att köpa 2 lack som jag är osäker på när jag redan valt ut 8 lack som jag gillar. Förstår ni hur jag tänker där?

Så här i efterhand så tror jag att Cha cha cha och Electric pinapple är mina favoriter ur kollektionen. Cha cha cha för att det är helt underbart och Electric pinapple för att det var så otroligt fint ihop med White cap.

14 reaktioner på ”Señorita Bonita – China Glaze

 1. Jag förstår helt hur du tänker angående kollektionernas storlek. Har man redan lagt åtta lack i korgen så känns det redan som att man gått lite överstyr och därför sorterar man bort de man inte är helt säker på.

  Jag tyckte också Senorita Bonita såg rätt vanlig ut i flaskan, men väl på nageln tyckte jag det var sjukt snyggt!

  Gilla

  • Och det är ju trots allt nått speciellt med att äga hela kollektionen. Dessutom vidgar man sig direkt inte när man måste välja.. Välja bort ett grönt för ett gråbrunt? Tror inte så..

   Gilla

 2. SB är snygg, det är den, men jag har inte vågat prova igen efter mitt första försök där den aldrig torkade. Mina favoriter ur kollektionen är Blue Iguana och Electric Pineapple. 😀

  Gilla

 3. OJ, vilken galet snygg färg det blev väl på nageln!

  Ang. Bloglovin så, ja, jag vet att alla inte har det och jag försöker att inte bry mig om det. Tyvärr lyckas jag inte alltid med det jag försöker med 🙂
  Din kommentar uppskattas mycket!
  XOXO

  Gilla

 4. Den här kollektionen kändes trist för min del. Köpte 3 lack, Blue Iguana, Señorita Bonita och 108 Degrees. Har testat Blue Iguana så långt. Lacken ser så tråkiga ut i flaskan! Men det låter ju som om det blir bättre på nageln iaf.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s