Frilly lily och Petals to the metal – Too faced

Jag fick hem 2 ögonskuggor ur Too faced höstkollektion för ett tag sedan. De damp ner i lådan en sådär såg när allt var skit och gjorde den dagen flera gånger bättre. Tack för det Too faced!
Skuggorna jag fick hem var vita skimmerglittrande Frilly lily samt Petals to the metal som är en brun skugga som skimrar i grönt. Som MACs Club om ni vet hur den ser ut (jag har slagit sönder min Club så jag kan inte jämföra dem)
Till sminkningen har jag först använt UDPP som bas och ovanpå det målade jag med Wet’n wilds Idol eyes creme shadow pencil i färgen Pixie. Pixie använde jag därför att jag vid tidigare tillfällen upptäckt att Frilly lily smular nått fruktansvärt och inte alls vill fästa på locket.
I övrigt är sminkningen enkel. Frilly lily på inre halvan av locket och Petals to the metal på yttre halvan. Lite Petals under ögat och MACs Unbasic white på brynbenet. Eyelinern är dragen med en kajal från MAC, Tarnish, som är mörkt grön.


Jag var osäker på hur hållbarheten skulle vara med Pixie som bas då jag aldrig testat det innan. Det creasade lite grann, men inte farligt alls. Frilly är verkligen snygg även om Petals är mer jag. Synd att Frilly är så svårjobbad men med en klistrig bas blir det ju faktiskt bra!

Närbilder på skuggorna. Som ni ser har det redan blivit ett stort hål i Frilly lily och då har jag bara använt den ett par 3-4 gånger.

Swatcher på skuggorna. Längst till höger är Pixie. Jag har använt Pixie under halva skuggstrecket, den övre delen. Som ni ser fastnar Frilly mycket dåligt utan klistrig bas. På penselbilden ser ni även hur smulig skuggan är.

Jag avslutar med 2 bonusbilder på sminkningen. Jag vet inte om de tillför så mycket,men jag gillar dem så här kommer de 🙂

Annonser

10 thoughts on “Frilly lily och Petals to the metal – Too faced

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s