Otherworldly – Color club

Otherworldly från Color club är det av Starry Temptresslacken som lockat mig minst. Alla de andra har jag burit på tårna ett par gånger var sedan jag fick hem dem, men det här har inte ens fått vara med att leka där. Antar att jag helt enkelt inte tycker att det är tillräckligt somrigt för att passa på tårna samtidigt som det är ett lack som inte lockar på fingrarna.

Här har jag använt 2 lager med Otherworldly och toppat med ett lager av China Glaze Fairy dust. Fairy dust ser ut ungefär som topplacket som ingår i kollektionen och gör samtliga Starry tempress-lack snäppet finare med sitt glitter. Som det neonlack Otherworldly är torkar det matt och jag får erkänna att jag inte gillar det alls med den finishen. Med blank yta är det nog finare än jag trodde det skulle vara med jag gillar det ändå inte riktigt. Det är nått med den blå nyansen.

Otherworldly - Color club

Nu var det ju såhär att det här lacket aldrig härdade. Det problemet har jag inte haft med något annat av lacken i kollektionen. Jag vet inte om det beror på att jag skippade Seche vite, på att jag målade med Fairy dust för tidigt eller om lacket helt enkelt har de egenskaperna. Flera timmar efter lackningen var lacket fortfarande mjukt och kunde skrapas av utan problem. Och då menar vi inte skrapa så att det lossnar flagor, nej det här var som tuggummi ungefär.

15 reaktioner på ”Otherworldly – Color club

  1. Åh jag hatar verkligen när lacket aldrig torkar! Jag hade skitproblem dagen innan jag skulle börja skolan – jag hade verkligen inte tid att måla naglarna den dagen så jag satt uppe kvällen innan men nagellacken jävlades med mig – ett efter ett. Det var inte kul alls. Jag tycker dock att kombon ser väldigt fin ut!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s