Discokula aka MNY 142A

Jag var inne på Åhlens i förra veckan. De höll på att möblera om och jag upptäckte till min glädje att de tagit in MNY: Vi har inte haft det i Linköping innan men nu är det på väg. Kul!

De hade inte fått upp så mycket ännu men ett litet ställ med LEkollektionen I am a Glitterati. Jag köpte en eyeliner och två nagellack, bland annat då det här, 142A (har MNY namn på sina lack? Hittar inget men jag kanske inte tittat på rätt ställe?) Jag har länge varit sugen på OPIs Crown me already och tänkte att det här kunde vara en trevlig ersättare. 142A består av en klar bas med holografiskt microglitter och större silvriga hexglitter.

142A - MLY

Jag grundade med ett lager av China Glaze silvriga foillack Cheers to you och sedan la jag tre lager med 142A. Det blev så tjusigt! Glittrar lätt  holografiskt även i dovt ljus och hexglittret gör det lite extra intressant. Jag skulle inte ge mig på att försöka göra 142a opakt på egenhand men så här över Cheers to you är det väldigt fint. Tror att jag hade fått ungefär samma restultat med 1 lager av 142A om jag hade duttat på hexglittret lite mer, det är nämligen ganska väl packat med hologlitter så ett lager hade nog räckt.

Annonser

22 thoughts on “Discokula aka MNY 142A

  1. Åh, älsk! Har precis fått hem Crown Me Already och det är hur snyggt som helst men det har ju inget holografiskt i sig. Måste nog kolla upp MNY i Borås…kanske t.o.m. idag.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s