Street chic – China Glaze

Jag hade egentligen inte alls tänkt beställa Street chic ur China Glaze kollektionen Metro. När jag sedan satt och skulle beställa blev jag dock sugen på det så det gick följa med det också. Jag trodde faktiskt att det skulle vara rosatonat, typ gammelrosa, men det är egentligen bara brunt. Jag lackade med Street chic efter en period då jag burit mycket holo och lack ur Color clubs Starry Temptress och det var väldigt skönt att bära ett nedtonat lack någon dag.

Street chic - China Glaze

Street chic kommer undan med bara ett lager! Det är toppen trycker jag. Hade det varit några nyanser ljusare tror jag att det hade varit ett perfekt underklädeslack. Kanske skulle blanda det med lite Snow och testa? Hur gör man franken? Jag har helt klart fler lack i den här färgkaregorin än vad som är försvarbart varför jag inte vet hur ofta jag kommer använda just Street chic.

12 reaktioner på ”Street chic – China Glaze

  1. Det är ganska enkelt med franken! Du blandar bara de du vill testa. Ett tips kan vara att blanda några droppar på ett papper först. Ibland kan färger bli totalt annorlunda från vad man tror att de ska bli. 😉 Snyggt lack och otroligt med bara ett lager! Är de andra lacken ut Metro serien lika täckande?

    Gilla

  2. Visst behöver man något nedtonat efter att ha använt mer ”galna” färger i en period. Jag känner dock att jag har tillräckligt med färger i den här färgskalan, så Street Chic känns inte som ett måste, även om färgen är fin.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s