Trendsetter – China Glaze

Jag gillar Trendsetter från China Glaze kollektion Metro. Jag gillar det skarpt! Jag har på flera ställen sett folk som kallar det Fugly, alltså fun and ugly. Jag tycker inte att det är ugly alls! Jag tycker att det är jättefint!
Trendsetter - China Glaze Trendsetter ser lite gult ut i flaskan men på mina naglar är det mer grönt. En härligt uppiggande olivgrön färg med gult skimmer. Jag tycker det är superfint och det passar min hudton med.

Jag har målat 2 lager och toppade med ett lager Seche vite. Det torkade väldigt bra. Tummen är alldeles knölig men det beror inte på lacket utan att Albin knagt på den 🙂
Jag tror att jag hade kunnat klara mig på ett lager faktiskt, om det varit lite ljusare när jag lackade och jag varit lite mer noggrann.

24 reaktioner på ”Trendsetter – China Glaze

 1. Det där är ett sådant lack som jag tycker ser urläckert ut på andra men skulle jag måla det på mig själv så nej.. Så jag får fortsätta att njuta av andras bilder… =)

  Gilla

 2. På dig är det jättefint men det fick mina händer att bli knallröda så det blev inte så vackert på mig. Men färgen, om man bortser från mina hummerhänder, gillar jag.

  Gilla

 3. Hmm jag kan inte bestämma mig vad jag tycker om det där lacket. Å ena sidan är det en kul nyans med annorlunda färg men å andra sidan påminner det om bebisbajs…

  Gilla

 4. Jag tyckte verkligen att det här var så vansinnigt fult när jag först såg det, men jag har börjat tycka om det. Har dock inte kommit mig för att köpa det ännu, men det kommer nog snart. Fint på dig hur som helst!

  Gilla

 5. Pingback: Skyscraper – China Glaze » Kajalpennan

 6. Pingback: Skyscraper – China Glaze | Kajalpennan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s