CG in the city – China Glaze

Kan någon vara så snäll och berätta för mig vad det är för färg på China Glaze nagellack CG in the city?! Jag har kategoriserat in det som lila och jag tycker oftast att det ser lite lavendellila ut i flaskan men på naglarna vet jag inte riktigt vad det blir för färg.

CG in the city - China Glaze

CG in the city är då nån färg av glitter i en klar bas. Det täcker ganska bra, jag har 3 lager toppat med ett lager topplack på bilderna. Torktiden är det inte att säga så mycket om. Fullt normal med tanke på antal lager och dess tjocklek.

Jag stör mig väldigt mycket på att jag inte kan säga vad det är för färg på lacket! Det gör att jag på nått sätt inte kan slappna av ordentligt när jag bär det även om jag tycker är ganska fint.

23 reaktioner på ”CG in the city – China Glaze

  1. Det här tänkte jag också blogga om idag. 😀 Håller med om färgen. Skumt. Vet inte om jag behövde det här lacket egentligen. Har så många andra mycket finare glitterlack därhemma.

    Gilla

  2. Då är det inte bara jag som är knäpp då, det här lacket ÄR svårklassificerbart! Jag tyckre det skiftade mellan lila men blev taupeaktigt inomhus. Hur kan ett lack vara varmt och kallt samtidigt…
    Leverpastej, håller med!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s