Layering med Meadow sparkle

Jag var ju inte överförtjust i Westside warrior så jag bestämde mig för att måla över det med ett lager Meadow sparkle från Nubars kollektion Sparkle. Det blev ok tycker jag. Ingen klockren kombination men helt ok.

Westside warrior + Meadow sparkle

Meadow sparkle är nån form av grönfärgat glitter (ni vet, jag och nyanser) i en klar bas. Det är första gången jag provar Meadow sparkle, men jag tror inte att det skulle vara några större problem att få det opakt på egen hand. Det är ganska tätt packat med glitterlacket och det är som sagt bara ett lag ovanpå Westside warrior här.

Manikyren påminde mig om något annat lack jag har här hemma. Jag kom på vilket det var och glömde bort det på en gång, påminner det er om nått?

10 reaktioner på ”Layering med Meadow sparkle

 1. Väldigt snyggt! Mycket bättre än Westside Warrior ensamt 😉
  Jag tycker kombinationen skulle passa bra in i China Glaze’s kollektion, ihop med Skyscraper och CG in the City… de skulle haft med ett grönt glitterlack 🙂

  Gilla

 2. Helt okej men jag avviker från ovanstående kommentarer och hävdar att båda lacken är bättre för sig själva. Inte något fel på detta alltså, men både WW och MS är tjusiga på egen hand.

  Gilla

 3. Ser väldigt fint ut 🙂

  Tack för ett trevligt dygn i Linköping! Verkligen kul att du drog ihop en bloggträff, hoppas att vi kan träffas igen på ännu en bloggträff, eller annars också om du skulle känna för det 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s