Masquerading – Color club

Har ni någonsin köpt nagellack och i efterhand funderat över varför i hundan ni köpte det? Såklart ni har! Det hör till. Jag känner så med en hel kollektion, Color club Alter ego från i somras för att säga mer bestämt. Jag vet inte vad det är med den här kollektionen som gör det men jag känner mig avogt inställd till alla lacken, så även det här,Masquerading. Det är liksom inget fel på det, jag har liksom bara bestämt mig för att jag inte tycker om det redan innan jag öppnar flaskan.
Masquerading är ett grågrönblått lack, mycket svårt att färgbestämma, en lite udda blå ton helt enkelt. Det torkar inte matt men det får lite av en satinfinish som ni ser på bilderna.

Masquerading Masquerading-3 Masquerading-1 Masquerading-2

Jag har fotat i två olika ljus. Som vanligt i soffan men där börjar det bli skumt nu. Det andra är i badrummet. Det är ganska bra ljus där. Fönster och vita väggar som reflekterar. Dock gör lampan i taket att jag skuggar naglarna när jag fotar. Mmm, får klura lite på fotoplats för vintern.

10 reaktioner på ”Masquerading – Color club

  1. Pingback: Holofredag med layering » Kajalpennan

  2. Jag brukar få den där känslan rätt ofta måste jag erkänna, men just den här kollektionen är jag väldigt nöjd med. I alla fall de två eller tre lacken jag har från den!

    (Mina flaskbottnar wobblar inte.)

    Gilla

  3. Pingback: Holofredag med layering | Kajalpennan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s