Skyscraper – China Glaze

Jag fullkomligt älskar de här lacket Skyscraper från China Glaze höstkollektion. Det är underbart. Mörkblå jellybas fullproppat med silverglitter. Detta är helt klart den stora vinnaren i kollektionen även om det är flera av de andra lacken som jag också tycker mycket om.

Skyscraper-3Det är tre lager lack på bilderna och det är väl det enda som kan klassas som lite grann negativt. Det hade ju varit toppen om det täckt med 2 lager men nu gör det inte det. Inga större problem, det torkar fort och blir inte farligt knottrigt heller. De här bilderna är alla tagna i skuggan utan blixt och visar tydligt färgen och glittret.

Skyscraper-4 Skyscraper-6 Skyscraper-7 Skyscraper-8

Eftersom basfärgen är jelly ser det ut som att Skyscraper även innehåller blått glitter men jag är ganska säker på att det bara är silver. Oavsett vilket är det väldigt vackert.

Jag lyckades även få några solbilder på Skyscraper, som ni förstår var det ett tag sedan lacket bars och fotades. Bilderna är inte så bra men visar vad otroligt fint det glittrar.

Skyscraper Skyscraper-1

Skyscraper är det sista lacket ut Metro som jag provar. Jag köpte de flesta lacken, skippade bara de röda/rosa, och jag måste säga att det överlag är en mycket bra höstkollektion. Det slår inte min favorit, förra årets Vintage vixen, men den kollektionen är ju enligt mig nästintill perfekt.

Skyscraper är favoriten i Metro tätt följd av jokern Trendsetter

10 reaktioner på ”Skyscraper – China Glaze

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s