Sju tomma

Ninni kör ju sin tio tomma. Jag har aldrig gjort det av den enkla anledningen att jag aldrig spara på tomma förpackningar. Nu är det dock så att flera saker har tagit slut i dagarna så jag kör min egna variant, sju tomma.

P1160381

L’oreal vitamino colorschampoo. När jag färgar håret på salong så köper jag alltid det här, om jag inte redan har det hemma. Sedan använder jag det till det tar slut och köper det kanske igen. Eller nått annat. Summasumarum, köper jag ”riktigt” schampoo blir det det här.

The Body shop passionsfruktduschkräm. Den här fick jag, tveksamt o jag köpt den själv. Jag föredrar citroniga dofter. Den luktar gott dock och har ju som sagt tagit slut

Yvonne Ryding rengöringslotion. En reseförpackning som jag fått. Den funkar helt ok att at bort lättare ögonmakeup med varför den får följa med när jag reser lätt. KOmmer inte köpa den igen dock.

Palmolive tvål. Det stående inslaget i vårt badrum. Finns på ica och lutar inget direkt. Redan köpt ny

The Body shop Sweet lemon bodylotion. Min favorit när det kommer till lätta lotions. Så här års räcker den dock inte till så jag kommer inte köpa någon ny förrän till våren.

Nu sa jag ju 7 tomma men det är bara 5 på bilden… Det därför att Albin sprang iväg med två flaskor medan jag hämtade kameran och de har jag inte hittat ännu.

Essie Smoothie handkräm kiwi/lime. Precis som sweet lemon är det här min favorit när det kommer till lättare krämer. Den är perfekt för underhållssmörjning eller på sommaren när händerna inte är så torra. Krämen går in supersnabbt och blir inte kladdig så den passar när man är i farten. Doften är underbar!

Nougat London handpolish (recenserad här) Jag kommer absolut köpa en handpolish igen, osäkert om det blir den här. Ska skanna marknaden lite. Kan ni rekommendera någon?

2 reaktioner på ”Sju tomma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s