Vino – Nubar

En repris från tidigare Vino från Nubars höstkollektion 2010, Venetian glass. Hösten/vintern 2010 var en underbar nagelperiod med fantastiska kollektioner som Venetian glass, Vintage vixen, Naughty and nice, Cosmic FX… Det kommer så många perfekta lack ifjol att de inte fick den uppmärksamhet som de förtjänar.

Vino är ett klassiskt lack i en färg mittemellan vinrött och lila. Jag bär det ofta i mer formella sammanhang, i det här fallet på en jobbintervju (jag fick jobbet!). Det är lite roligt och speciellt men ändå klassiskt och diskret.

Vino-1 Vino

Det är lite glasflakestuk på finishen

Vino-2

Det var inte på något sätt ett optimalt ljus för att fota Vino. Vino kräver lite ljus, eller i alla fall lite annorlunda ljus, än vad som fanns att tillgå. Klicka dig vidare till det förra inlägget (länk nedan) om Vino, de bilderna blev faktiskt riktigt bra

Vino-3 Vino-4

Tidigare har jag skrivit att Vino var lite lurigt att applicera men det var inget jag tänkte på den här gången. Det kan bero på att jag vid förra bloggningen hade använt flera Nubarlack efter varandra och att Vino då var lite sämre än normalt medan jag nu inte använt Nubar på länge. Generellt är ju Nubar underbara att lacka med.

10 reaktioner på ”Vino – Nubar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s