Meadow sparkle – Nubar

Det har blivit lite obloggat det sista. Jag har nämligen börjat jobba igen och rutinerna är inte alls satta. Nu sitter jag på lunchen och skriver text till detta inlägg, får se om det är en bra framtida lösning.
Mina naglar är i ett hemskt hemskt skick! Vänsterhanden/fotohanden är bättre än högerhanden. Jag har filat ner naglarna så mycket jag bara kan så de värsta skadorna har försvunnit men på högerhanden är 3 naglar totalt söndertuggade. En gång nagelbitare alltid… OneInchNail föreslog att jag skulle lacka naglarna med något riktigt spektakulärt när jag beklagade mig för henne så det fick bli otestade skönheten Meadow sparkle.

Jag föll som en fura för Nubars glitterkollektion Sparkles som kom vårvintern 2010. Av någon anledning kom jag aldrig till att köpa några av lacken ut den. Kollektionen Prisms kom ju till exempel nästan samtidigt och Sparkles kom i skymundan i min värld. Det är dock flera av lacken som står på min önskelista och sent om sider köpte jag i alla fall Meadow sparkle någon gång i höstas. Jag har använt det till layering innan men det är helt klart bättre på egen hand!

Det påminner ganska mycket om Milanis onecoat glitter men äter inte alls topplack på samma sätt. Det är inte heller lika tätt packat med glitter utan behöver 2-3 lager på mina korta naglar för att bli opakt. Jag är mycket förtjust i det här lacket och så snart mitt köpstopp är slut tänker jag beställa hem ett par av de andra lacken ur Sparkles från Ebay.

Meadow sparkle-1 Meadow sparkle

De två övre bilderna är tagna med blixt. Det var väldigt svårt att få fram hur mycket Meadow sparkle glittrar utan blixt. Omöjligt faktiskt. Här kommer 3 bilder tagna utan blixt, min kamera kan nämligen inte ta närbilder med blixten på 😦 Det blir ett krav vid nästa kamerainköp.

Meadow sparkle-3 Meadow sparkle-4

18 reaktioner på ”Meadow sparkle – Nubar

  1. Det här höll jag i för någon dag sen men tänkte att det var för nyss jag lackade med grönt. Det ser ju helt underbart ut och jag tror det åker fram ganska snart. Det blev ett annat galet fint glitterlack istället, Mrs Claus. Ja, det har stått otestat sedan förra julen hur knäppt det än låter. 😀

    Gilla

  2. Jag gillade också Sparkle lacken. Jäkligt bra lack! Jag tror att jag nu, snart två år senare, kan säga att den kollektionen var bättre än Prisms trots att den andra hade holo. Det var mesiga hololack men glittren… ah! Suveräna!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s