Blue flash – Milani

Jag fortsätter att köra glitterlack på mina risiga naglar. Vänsterhanden börjar ordna upp sig och är alldeles snart helt ok men högerhanden har långt kvar. Det är dock vänsterhanden som är min huvudhand och som jag tittar mest på. Snart känns det nog ok att lacka med nya lack igen 🙂
Blue flash har jag också visat innan. Jag rekommenderar verkligen Milanis one coat glitters. Väldigt fina, lättlackade och prisvärda. De äter dock överlack så investera i en extra flaska topplack om du beställer dessa 🙂 Två lager.

Blue flash-2 Blue flash-3

utan blixt. Konstig hudfärg

Blue flash-1 Blue flash

10 reaktioner på ”Blue flash – Milani

  1. Risiga naglar, huh? Här är en till som har ÜBERrisiga naglar. Vad gör du får att få dem att må bättre? Jag tycker inte mina vill pigga på sig så bra. Jag oljar och skyddar och grejar, men jag vet inte. Kanske är det bara vintern som måste gå över?

    Gilla

      • Jag tänkte ta en nagelbitarkur eftersom de är för korta för att fästa en förlängning på med bra resultat. Då lägger hon på gele på bara själva nageln och så gör man om det efter 2-4 v. 3de gånger har naglarna växt till sig och man kan förlänga dem. Det kan jag ha 5-6 v men det är individuellt. Tänkte sedan gå och förstärka dem uttern eller två gånger. Därefter räknar jag med att de ska vara återställda. Du får gärna maila om du undrar nått.

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s